Majoitus

Huonevaraukset ja lisätiedot

Voit varata huoneen booking.comista tai kysellä vapaita huoneita ottamalla yhteyttä paivi.harmoinen@gmail.com tai soittaa p. 045 894 1333.

Hinnat

  • Häähuone: 120-130 euroa
  • Vihreä huone 2 hengelle (iso huone): 110-120 euroa
  • Sininen huone 2 hengelle (pieni huone): 100 euroa
  • Keltainen huone 3 hengelle: 50 euroa / henkilö
  • Yhden hengen huone 80 euroa
  • Lisävuode 25 euroa /lapsi. Pihasauna: 12 euroa / henkilö. Saunan voi lämmittää myös itse.
Huonehintaan sisältyy liinavaatteet ja maalaisaamiainen. Huoneen saa käyttöön klo 14, huoneen luovutus klo 12. Maksutavat: ryhmät laskulla. Yksittäiset henkilöt: varaukset ja maksut booking.comin kautta taikka käteismaksulla (kortit eivät käy maksuvälineenä).

Maalaisromantiikkaa

Joenvarren Seurahuoneen 1900-luvun alkupuolen rakennuksen yläkerrassa on romanttiset huoneet yöpymistä varten. Kun haluat rentoutua ja nukkua hyvin, täällä se onnistuu. Joenvarren ympäristö tarjoaa vaihtelevan maaston ulkoiluun ja liikuntaan. Perinteisen pihasaunan lempeät löylyt ovat kokemisen arvoiset.

Tarjoamme majoitusta ryhmille juhlatilaisuuksien yhteydessä kaikkina vuodenaikoina.

Kesäisin huoneet ovat tarjolla kaikille matkailijoille.

Rauhalliset huoneet - nuku hyvin!

Yläkerrassa on 4 huonetta: häähuone, kaksi kahden hengen huonetta ja yksi kolmen hengen huone, sekä mahdollisuus 2 lisävuoteelle. Vuodepaikkoja on yhteensä 10 henkilölle. Häähuoneessa on oma kylpyhuone ja wc, muiden huoneiden wc- ja suihkutilat ovat käytävällä.

Kaikki huoneet ovat savuttomia, eikä huoneisiin voi tuoda lemmikkieläimiä. Huoneissa ei ole televisioita eikä radioita. Kaikissa Joenvarren tiloissa on langaton 4G-tietoverkko veloituksetta. Alakerran klubitilassa on televisio.

Huoneissa on Pihlgren ja Ritola Oy:n mallistosta Ritva Kronlundin suunnittelemat kauniit paperitapetit, maalattu lankkulattia ja sängyissä Hilding Anders Oy:n laadukkaat patjat.